Certificeren voor de Veiligheidsladder bij TÜV NORD

Certificeren voor de Veiligheidsladder bij TÜV NORD

Waarom TÜV NORD kiezen als LCI voor uw Veiligheidsladder/ Safety Culture Ladder certificering?

Bent u klaar voor certificering voor een trede van de Veiligheidsladder/ Safety Culture Ladder (SCL)? Wilt u zich voor de eerste keer certificeren of bent u reeds in bezit van een SCL certificaat en gaat u voor certificering van een hogere trede? Bij TÜV NORD kunt u terecht voor zowel initiële certificering als hercertificering. Ook indien u zich wilt certificeren voor de andere varianten (SCL Original, SCL, Statement SCL Light of het Approved Self Assessment) bent u bij ons aan het juiste adres.

 • De toegankelijke instelling waar u terecht kunt met al uw vragen
  TÜV NORD is een toegankelijke organisatie waarbij de focus ligt op persoonlijk contact. Bij ons kunt u aankloppen met al uw vragen omtrent de Veiligheidsladder/ Safety Culture Ladder en certificering. Vindt u het lastig om de norm te doorgronden? Of om te bepalen voor welke trede u zich moet certificeren? Wij denken graag met u mee en helpen u vooruit.
 • Competente auditoren met kennis van uw branche
  Onze auditoren beschikken standaard over voldoende kennis en ervaring om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw weg naar certificering. We sturen niet zomaar een auditor uw kant op. Onze auditoren hebben altijd verstand van uw branche en snappen tegen welke obstakels u aan zou kunnen lopen. Zo bent u ervan verzekerd dat de auditor die uw veiligheidscultuur komt beoordelen op uw niveau zit.
 • Wij stellen uw doelen voorop
  Het behalen van een certificaat is onderdeel van het behalen van uw doelstellingen, zoals het verbeteren van de veiligheidscultuur en het terugdringen van incidenten. Bij TÜV NORD snappen we dat het certificaat u helpt om dit soort belangrijkere doelstellingen te behalen. We helpen u graag bij het behalen van uw doelstellingen. Daarom kijken we kritisch naar uw processen en cultuur en helpen we u risicogebieden in kaart te brengen. Zo worden kansen blootgelegd en haalt u het meeste uit certificering.
 • Dé specialist op het gebied van veiligheid
  TÜV NORD is al jaren marktleider op het gebied van veiligheid met al meer dan 1800 VCA gecertificeerde organisaties.

Waarom certificeren bij TÜV NORD?

Bent u klaar voor certificering voor een trede van de Veiligheidsladder/ Safety Culture Ladder? TÜV NORD is een toegankelijke organisatie waar u terecht kunt met al uw vragen omtrent de Veiligheidsladder/ Safety Culture Ladder .

Ontdek hier waarom u TÜV NORD zou moeten kiezen als uw Ladder Certificerende Instelling:

 • TÜV NORD is al jaren marktleider op het gebied van veiligheid met meer dan 1800 VCA gecertificeerde organisaties
 • Een onafhankelijke Ladder Certificerende Instelling (LCI) met een nuchtere en toegankelijke manier van certificeren
 • Competente auditoren met kennis van uw branche

Stel uw vraag over de veiligheidsladder aan onze specialisten

 • Welke stappen moet u zetten om tot certificering te komen?
 • Hoe bepaalt u voor welke trede van de Veiligheidsladder u zich laat certificeren?
 • Wat kunt u verwachten van een audit?

In een vrijblijvend en verkennend gesprek met een Veiligheidsspecialist van TÜV krijgt u antwoord op al uw vragen omtrent de Veiligheidsladder. Zo helpen we u weer een stap dichterbij certificering te komen.