MENU

Waarom NEN 7510 certificeren bij TÜV Nederland?

 1. Certificaten & Keurmerken
 2. NEN 7510
 3. Waarom certificeren bij TÜV Nederland?

Bij TÜV Nederland kunt u uw organisatie voor NEN 7510 laten certificeren. TÜV Nederland is een onafhankelijke certificatie-instelling met een nuchtere en toegankelijke aanpak. Wij denken graag met u mee en geven u antwoord op al uw vragen rondom NEN 7510 certificering.

Waarom zou u voor TÜV Nederland kiezen voor uw NEN 7510 certificering?

 • Certificeren onder accreditatie
  Wat TÜV Nederland uniek maakt in de markt is dat wij een 100% onafhankelijke certificatie-instelling zijn. TÜV Nederland levert certificaten onder accreditatie waarmee u kunt aantonen dat uw certificaat is afgegeven door een partij die objectief, onafhankelijk en deskundig is en blijft en activiteiten uitvoert op basis van internationaal geldende afspraken.
 • Wij stellen úw doelen voorop
  Uw doel is het behalen van uw certificaat. Maar u wilt natuurlijk ook de doelstellingen van uw organisatie behalen. Hierbij helpt het managementsysteem. Ons doel hierin is het vinden van de overeenkomsten met de norm, niet de non-conformities. Wij denken met u mee en kijken waar verbetering mogelijk is, zodat u optimaal resultaat behaalt. Belangrijke risico’s én kansen leggen we bloot en denken mee vanuit het perspectief van uw zorgorganisatie.
 • Combineren met andere certificatieschema's
  Het is bij TÜV Nederland mogelijk uw certificering te combineren met andere certificatieschema’s zoals de ISO 27001 of het HKZ. Dit is niet alleen gemakkelijk maar ook nog eens voordelig.

Bent u klaar voor certificering?

Heeft u zich voldoende voorbereid op de NEN 7510 certificering? Heeft u alle praktische zaken voor uzelf op een rijtje gezet en alle te zetten stappen doorlopen? Dan bent u klaar voor de laatste stap; uw certificering aanvragen!

Stel uw vraag over NEN 7510 certificering

Bij TÜV Nederland kunt u uw NEN 7510 certificering aanvragen. TÜV Nederland is een onafhankelijke certificatie-instelling met een nuchtere en toegankelijke manier van certificeren. Wij denken graag met u mee en geven u antwoord op al uw vragen rondom NEN 7510 certificering.

Informatie en offertes voor certificering

Afdeling Sales Certification

Afdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

0499 - 339 525

Stel uw vraag over
Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Deel deze pagina