TÜV FLAG

TÜV NORD GROUP

Onze (inter)nationale aanwezigheid

TÜV Nederland is een onderdeel van de TÜV NORD Group. In meer dan 70 landen over de hele wereld met ruim 10.000 medewerkers bedienen wij dagelijks zowel nationale als internationale klanten.

TÜV NORD staat wereldwijd bekend als een gerenommeerde organisatie met een enorme diepte en breedte in know-how. Voor de website van onze moederorganisatie gevestigd in Duitsland maakt u gebruik van de onderstaande link: www.tuv-nord.com


TÜV Nord in Nederland

TÜV NORD is naast in de vorm van TÜV Nederland te Best, tevens gevestigd in Rijswijk (Verebus Engineering B.V.).


Verebus Engineering B.V.


Verebus Engineering B.V. is een middelgroot ingenieurs- en adviesbureau met opdrachtgevers binnen de marktsegmenten Defensie, (Rail)infrastructuur, Marine & Offshore, Luchtvaart, Energie en Utiliteit.

Het werk varieert van advies, ontwerp en engineering tot en met opzet en beheer van de technische documentatie, alsmede training en opleiding. Verebus verleent diensten in alle fasen van de levenscyclus van systemen en installaties. Verebus is onafhankelijk en werkt waar nodig samen met complementaire partners op projectbasis, afgestemd op de behoefte van de opdrachtgevers.

Opdrachtgevers kiezen Verebus als veiligheid, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie belangrijke issues zijn. Denk bijvoorbeeld aan veiligheid op het spoor, veiligheid bij het werken aan elektrotechnische installaties in schepen of vliegtuigen, betrouwbaarheid als het gaat om technische tekeningen met de meest actuele situatie, en kostenefficiënt onderhoud van materieel. www.verebus.nl.


http://www.tuv.nl/nl/tuev-nord-group-540.htm
Naar boven Doorsturen Print deze pagina
tuev-nord-group-540.htm
Contact

TÜV Nederland
De Waal 21 C
5684 PH Best

0499 - 339 500 0499 - 339 509 infotuv.nl Contactformulier

COPYRIGHT 2012 TÜV NORD Gruppe
All RIGHTS RESERVED.

Missie en Visie ONZE ORGANISATIE, UW TOEGEVOEGDE WAARDE Accreditatie en Aanwijzingen ROUTEBESCHRIJVING TÜV NORD GROUP
Bedrijfscertificering CE-Markering Inspectie en Keuring Training en Opleiding Zelf Keuren TÜV Projects
TÜV van A T/M Z

NIEUWS

Nieuws
Onze Voorwaarden Leaflets en Brochures Certificaathouders, schorsing en intrekking Certificaatuitreiking en promotie EVENEMENTEN
Erkende Partners begleiding Certificatie Samenwerkingen

Social Media

Social Media
Contact Sitemap Bedrijfsgegevens Gegevensbescherming